Gratis verzending & volgende dag in huis

Onze klanten geven ons gemiddeld een 4.7

Veelgestelde vragen: Over het Slinc programma

 • Ik heb mijn streefgewicht behaald, hoe blijf ik op gewicht?

  Als je op het gewicht bent waar je wilt stabiliseren, kun je vervolgen met Fase 2 Stabiliseren en Fase 3 Balans om je te ondersteunen om goed op gewicht te blijven.

 • Waarom is een stabiele bloedsuikerspiegel tijdens het dieet belangrijk?

  Als je wilt afvallen of op gewicht wilt blijven, is het belangrijk grote schommelingen in de bloedsuikerspiegel te vermijden. Geen hoge pieken en lage dalen. Met Slinc behoud je een stabiele bloedsuikerspiegel door om de 2 tot 2,5 uur voedzaam te eten.

 • Kan ik ook afvallen zonder de supplementen?

  Het is niet verantwoord om het voedingsprogramma te volgen zonder de aanvulling van de Slinc voedingssupplementen. Je krijgt dan niet alle nodige voedingsstoffen binnen, waardoor het lichaam het eerste afbreekt wat het meeste energie kost: spiermassa. Dus je valt wel af in kilo’s, maar je valt voornamelijk spiermassa af. Je stofwisseling gaat daardoor omlaag, waardoor je juist weer sneller aankomt en je vetmassa alleen maar nóg meer stijgt. Het bekende jojo-effect dat je juist wilt voorkomen.

 • Afvallen met supplementen, waarom zijn die nodig?

  Afvallen met een aanvulling van de Slinc Shaper zorgt voor ondersteuning in het behoud van spiermassa. Spieren zorgen voor een hoge stofwisseling. Het is dus belangrijk om de spiermassa intact te houden.

   

  Met de Slinc Fit krijg je alle nodige aanvullende vitaminen en mineralen binnen. De dosering is, anders dan een reguliere multivitaminen, verdeeld over drie tabletten. Je krijgt hierdoor verdeeld over de dag een juiste dosering per keer binnen. Hierdoor is er een optimale opname in het lichaam, waardoor de vetverbranding ook optimaal blijft.

   

  De aanvulling van de Slinc voedingssupplementen zijn afgestemd op het voedingsprogramma van Slinc en zijn geheel plantaardig.

 • Ik ben in de overgang, helpt Slinc voor mij ook?

  Zeker wel. Wat vooral belangrijk is als je in de overgang bent, is dat je iets anders gaat doen dan je gewend bent. Waar je voorheen altijd goed afviel, lukt ineens niet meer. Het lichaam moet getriggerd worden. Pas dan zal je stofwisseling omhoog gaan en daarmee ook de vetverbranding, waardoor jij kan afvallen. Slinc helpt je met afvallen in de overgang met normaal eten.

 • Hoe werkt het Slinc programma precies?

  Je start met Fase 1 Afslanken om kilo’s af te vallen en vervolg je met Fase 2 en 3 om op gewicht te blijven. Fase 2 Stabiliseren en Fase 3 Balans zijn optioneel en niet voor iedereen noodzakelijk.

   

  Met Slinc voed je het lichaam met alle voedingstoffen die het lichaam nodig heeft: koolhydraten, vetten en eiwitten. Door regelmatig over de dag voedzaam te eten, verhoog je de stofwisseling en zorg je voor een stabiele bloedsuikerspiegel. Het lichaam gaat harder werken en dat zorgt voor een hoge (vet)verbranding en dus ook een optimaal resultaat op de weegschaal.

 • Hoeveel val ik af met Slinc?

  Dat is per persoon verschillend. Resultaten behaald door mensen die zijn afgevallen met Slinc zijn persoonsgebonden en niet generaliseerbaar.

 • Hoelang blijf ik Fase 1 Afslanken volgen?

  Fase 1 volg je tot je op je streefgewicht bent. Je start dan pas met het afbouwprogramma naar Fase 2 Stabiliseren en Fase 3 Balans.

 • Wat als ik vragen heb als ik gestart ben?

  In het instructieboek zijn ‘veelgestelde vragen’ opgenomen. Wat doe ik als ik uit eten ga? Wat als ik ziek word? etc. Mocht je een vraag hebben die er niet tussen staat, kun je een whatsapp sturen of ons mailen op info@rachelhulshof.nl

 • Is er online begeleiding?

  Je volgt Slinc zelfstandig en makkelijk zelf vanuit huis. In het instructieboek in de startbox staat alle informatie die je nodig hebt om het programma succesvol te volgen. Er is dus geen (online) begeleiding.

  Wel is persoonlijke begeleiding mogelijk bij een Slinc coach.

 • Wat mag ik eten tijdens Slinc Fase 1?

  Tijdens Slinc eet je om de 2 tot 2,5 uur. Je eet tijdens Fase 1 als ontbijt en lunch crackers, waarbij je in de middag onbeperkt groente bij mag eten. Als tussendoortje (in de ochtend en middag) eet je een stuk fruit samen met zuivel, dat kan een sinaasappel met een glas melk zijn, maar ook yoghurt met een appel. In de avond eet je gewoon rijst, pasta of aardappelen, vlees of vis en groente. Als toetje mag je nog een bakje zuivel.

   

  In het begeleidende boekje Fase 1 Afslanken precies aangegeven hoe je dagschema eruit ziet en uit welke producten je allemaal mag kiezen. Bekijk hier een voorbeeld Slinc eetdag.

Veelgestelde vragen per onderwerp

Staat jouw vraag er niet tussen? Vul onderstaand formulier in.

Contact

Heb je vraag of wil je een gratis adviesgesprek?

Vul onderstaand contactformulier in.

Contactinformatie

Bereikbaar op 040 845 69 02 
Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur

Informatie

Ouverture 87
5629 PS Eindhoven

Bezoekadres (op afspraak)