Gebakken spaghetti met spitskool
2 Personen
Ingrediënten
- 350 gram spitskool (gesneden)
- 100 gram volkoren spaghetti
- 2 uien
- 200 gram tartaar
- 1 teentje knoflook
- 1 el kerriepoeder
- 3 el olijfolie
- zeezout en peper
Zo bereid je Gebakken spaghetti met spitskool
- Kook de spaghetti zoals aangegeven op de verpakking. Snijd ondertussen de uien klein. Verhit in een wokpan 1 el olijfolie en fruit hierin de geperste knoflook, de uien en de spitskool totdat het geheel glazig begint te worden. Rul ondertussen in een andere pan de tartaar gaar en voeg daar de kerriepoeder aan toe. Als de tartaar gaar is, voeg het dan toe aan het koolmengsel. Smoor het geheel op een laag vuurtje gaar.
- Als de spaghetti klaar is, verhit dan in een bakpan 2 el olijfolie. Bak de spaghetti even aan in de bakpan. Doe er wat zeezout en peper overheen en roer dit erdoorheen. Bak nog even 2 minuten.
- Verdeel 100 gram gekookte spaghetti over 2 borden en serveer daaroverheen het spitskoolmengsel.
Voedingswaarde
Kook je liever uit een receptenboek?
Ondanks dat je alle afval recepten ook online terug kunt vinden, zijn de Slinc kookboeken maar wát handig in de keuken. Heel makkelijk als je liever niet vanaf een beeldscherm kookt. En niks geen onhandig dik receptenboek dat dichtvalt als je staat te koken. Gebundeld in een makkelijk formaat blijft dit kookboek makkelijk open liggen.
De Slinc kookboeken zijn in 3 delen verkrijgbaar voor slechts € 16,99 per stuk.
Afvallen doe je samen
“Ik begeleid al meer dan 18 jaar met veel enthousiasme vrouwen in afvallen met Slinc. Raak ook gemotiveerd en start met afvallen met normaal eten. Reken af met frustraties en eetbuien en geniet van gezond en lekker eten.”
Help mij afvallen